X
تبلیغات
رایتل

آریانا پخش:توزع کننده بهترین و سالم ترین محصولات غذایی در ایران

۰۹۱۱۱۱۷۹۰۲۶

نمک میوه ENO

http://s1.picofile.com/file/6275326956/eno_fruit_salt.jpg


نمک میوه ENO


تسکین دهنده سریع ناراحتی های معده


برطرف کننده سوئ هاضمه و تسکین نفخ شکم


ساخت کشور اسپانیا


طریقه استفاده: یک یا دو قاشق مربا خوری در یک لیوان اب بعد از غذا میل می شود.


برای اطلاع بیشتر به این آدرس مراجعه فرماید


www.eno.blogsky.com



شکر قهوه ای SIS








                         شکر قهوه ای   Brown sugar SIS


                              صدرصد طبیعی

                              و خالص و بدون هیچ گونه مواد افزودنی

پخش آریانا


Tel/fax:+981113543161

Mobil:+989111179026

E-mail:a09111179026@yahoo.com

www.aryana0111.blogsky.com


شکر قهوه ای چیست؟


http://www.faqs.org/photo-dict/photofiles/list/965/2926brown_sugar.jpg

اهداف پروژه تولید شکرقهوه ای در کارخانه قند نقش جهان:
در ایران سابقه تولید این ماده مفید و ضروری درمصارف خانگی و صنعتی وجود ندارد. لذا برای اولین بار درخاورمیانه ،شرکت قند نقش جهان با مطالعه فراوان بر روی این ماده و با استفــاده از تجربیات برخی ازکشورهای اروپایی و امریکایی، افتخار دارد که این پرو‍‍‍ژه را برای تولید شکر قهوه ای دربسته بندی های مختلف برای مصارف خانگی و صنعتی ارائه نماید.
در این راستا با عنایت به تنوع سلیقه مصرف کنندگان، این شرکت از مدتهـا پیش توسط کارشناسان مجرب ، تولید شکر قهوه ای را مورد مطالعه و بررسی قرار داد و با تحقیقات گسترده در سطح ملی و جهانی تدوین استاندارد و تولید این محصول را در دستور کار قرار داده است. به همین منظور ضمن تشکیل کمیته مربوطه و مکاتبات لازم با معاونت غذا و دارو و سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ، پروانه ساخت این فرآورده کسب و تدوین استاندارد مربوطه با مشارکت شرکت قندنقش جهان و سازمانهای مذکور صورت گرفت . با عنایت به کسب پروانه ساخت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تدوین استاندارد این شرکت موفق به تولید این فرآورده و عرضه آن به بازار گردید.

http://foodpictures.org/__oneclick_uploads/2008/03/brown_sugar.jpg

برای جلوگیری از سفت شدن شکرقهوه ای که دارای حدود 2% رطوبت می باشد آن را در ظروف کاملا" بسته ای که در آن هوا نفوذ نکند قرار داده و بهتر است در یخچال نگهداری شود.


http://www.myhappyme.com/wp-content/uploads/2010/01/brown-sugar-456.jpg

مقایسه شکر قهوه ای و شکر سفید
شرح
درصد ساکاروز
درصد رطوبت
درصد قند انورت
املاح
شکر سفید
9/99
06/0
ناچیز
ناچیز
95-91
4-2
9-4
حاوی املاح مفید
کلسیم، منیزیم ، سدیم و پتاسیم
 
استاندارد کدکس
ساکارز
خاکستر سولفاته
اینورت
کاهش وزن پس از خشک شدن
Loss on drying
> %88
< %3.5
< %12
< %4.5
 
ارزش غذائی شکرقهوه ای :
شکر قهوه ای حاوی املاح مفید کلسیم ، منیزیم ، سدیم و پتاسیم است . یکصد گرم شکر قهوه ای حاوی حدود 370 کالری است درحالیکه درشکر سفیداین مقدار به 400 کالری می رسد. با توجه به ساکارز و کالری کمتر درشکر قهوه ای (نسبت به شکر سفید ) مصرف آن توصیه می شود و طبیعت عصاره آن برای سلامت افراد مفید است .

شکر قهوه ای(روشن و تیره): کریستالهای شکر پوشیده شده از ملاس با طعم و رنگ طبیعی هستند. وجود ملاس سبب ایجاد رنگ قهوه ای و طعم ملاسی در شکر می شود. شکر قهوه ای تیره نسبت به نوع روشن آن رنگ بیشتر و طعم ملاس بالاتری دارد.

-         شکر قهوه ای روان: شکر ریز ، تقریباً پودری شکل و با رطوبت کمتر از شکر قهوه ای معمولی است.
-    شکر توربینادو: شکر خامی است که مقداری از ملاس آن شسته شده رنگ بلوند ملایمی دارد و اغلب به همراه چای و قهوه مصرف می گردد.
-    شکر موسکوادو: یک شکر قهوه ای خاص انگلیسی است که خیلی تیره بوده و طعم قوی ملاس دارد.
-    شکر دمرارا: رنگ قهوه ای روشن با کریستالهای طلائی درشت دارد و با چای قهوه و غلات داغ مصرف می شود و در بین مردم انگلستان مصرف زیادی دارد
هریک از انواع شکر قهوه ای دارای خصوصیاتی متفاوت است و در شیرینی پزی و کیک پزی و . . . کاربرد وسیع دارد.

http://tipdeck.com/wp-content/uploads/2009/10/How-to-Make-Brown-Sugar.jpg

شکرقهوه ای علاوه بر مصارف خانگی در شیرین پزی و بخصوص پخت انواع کیک بویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد. این ماده بر حسب کیفیت ، مزه ، بوی و قوام آن در ترکیبات شیر ، بستنی ، خامه ، شیرینی و مخلوطهای انواع کیک و بستنی بکار می رود.

در اروپا و امریکا به این نتیجه رسیدند که شکرقهوه ای  برای شیرینی پزی ، مربا ، کیک و ترت و پای میوه به مراتب بهتر از شکر سفید می باشد.
  این شکر با وجود مقدار شیرینی مطبوع آن دارای انرژی(کالری)کمتری نسبت به شکر سفید است و طعم و بوی آن به لذیذ شدن این فرآورده ها می افزاید.

http://www.coffeeandvanilla.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/soft-dark-brown-sugar-6.jpg

تعریف شکر قهوه ای :
 شکر قهوه ای قابل مصرف از یک ترکیب ساکارز (شکرتصفیه شده) که با مقادیری معین از ملاس بصورت لایه ای نازک برروی ذرات آن نشسته تهیه شده است . این فرآورده از نظر تجاری دارای طیف وسیعی از تنوع می باشد که شکر قهوه ای شمارۀ 1 با رنگ نسبتاً سفید تا شکر قهوه ای شماره 15 (تیره ترین رنگ )با رنگ قهوه ای تیره مشخص می گردد . در این بین  شماره های 6 ، 8 ، 10 و 13 از پر مصرف ترین انواع آن می باشد . درصد قند شکرهای مذکور از 95% در شمارۀ 6 تا 91% در شمارۀ 13 و میزان رطوبت آنها هم بین 2 تا 4 درصد متغیر می باشد. شکر قهوه ای دارای 5/3% (قهوه ای روشن) تا 5/6% (قهوه ای تیره) ملاس می باشد. این محصول به سبب طبیعت رطوبت گیر ملاس آن ، مرطوب و معمولا" روان است. اندازه ذرات آن متنوع بوده و معمولاً از کریستال های شکر سفید کوچکترند . تولیداتی که به منظور مصارف صنعتی بکار می روند ممکن است دارای دانه های ریزتری باشند که قطر ذرات آن تقریبا" 35/0 میلی متر است.

تاریخچه شکر قهوه ای در ایران و جهان:
 تاریخچه شکرقهوه ای تصفیه نشده به اواخر قرن 18 برمی گردد. درآن زمان که تولید و مصرف شکر سفید شروع شده بود مردم اروپا و برخی از کشورهای آسیائی بخصوص ایران شکر ناخالص تولید شده را که اغلب رنگی تیره داشت به عنوان درمان برخی از بیماریها مصرف می نمودند. بعدها دانشمندان با آنالیز این ماده دریافتند نه تنها چنین ماده ای اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیزم های مضر درآن غیر قابل مصرف است و باید تصفیه و استفاده گردد. در این راستا در سال 1900 میلادی یکی از بهترین کتب مربوط به مواد غذائی نوشته شده که درآن چگونگی خصوصیات شکر قهوه ای (Brown sugar) توضیح داده شده است.
در چند دهه گذشته دانشمندان و قند سازان ماهر توانستند با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که شکرقهوه ای نامیده شد. مردم خاورمیانه و آسیا حدود یک دهه پیش با شکر قهوه ای خوراکی که در اروپا تولید گردید آشنا شدند

http://www.coffeeandvanilla.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/11/brown-sugar-crystals.jpg

شکر از جمله تولیدات استراتژیک مطرح جهانی و از محصولاتی است که طیف وسیعی از مصرف کنندگان مختلف شامل مصارف خانگی ، صنایع غذائی ، صنایع داروسازی و غیره را در بر می گیرد که هر کدام نیازمند محصولی با استانداردهای ویژه خود هستند . تولیدکنندگان مطرح این محصول در دنیا همواره سعی داشته اند جهت کسب رضایت مصرف کنندگان بخشی از هزینه های تحقیقات خود را صرف مطالعه درخصوص نیاز مصرف کنندگان و عرضه محصولاتی متنوع نمایند .
متأسفانه تولید کنندگان صنعت قند کشور به دلیل عدم ایجاد تنوع در محصول تولیدی ،  بخشی از بازارهای مصرف خود را از دست داده و موفق به برطرف نمودن نیاز داخلی نشده اند .
با توجه به گسترش ارتباطات جهانی و لزوم آمادگی در عرصه رقابت توجه به تنوع محصول و بسته بندی در کشور ضروری به نظر می رسد .

برای اطلاع بیشتر از شکر قهوه ای به این سایت بروید:

http://brown-sugar.mihanblog.com/